Processos
Procés participatiu del Solsonès / Solsonès Participació Ciutadana

Oberta fins el 17-03-2019
Oberta
Nombre de participants: 264

Ara fa un any i mig que el Solsonès va iniciar un procés participatiu des de baix, per tal de definir el model de territori que volem de manera conjunta. Aquest model fet entre totes i tots ha d'influir en les politiques públiques presents i futures.

Fruit de les 15 assemblees municipals i diferents comissions sectorials que s'han realitzat, s'han consensuat 21 propostes.

Ara et toca prioritzar-les en funció de la importància que hi donis a cada una d'elles.

Valora el teu grau d’acord amb cada un d’elles, tenint en compte que:

- el color verd vol dir: “estic molt d’acord”.
- el color groc vol dir: “estic d’acord a mitges”
- el color vermell vol dir: “no hi estic d’acord”
- i el color gris vol dir: “no sé o prefereixo no contestar”.

Recorda que el resultat no mesura majories, sinó graus de consens i acord. La consulta sera oberta fins el 30 de juny.

Moltes Gràcies!

"Premi Solsonès" / Solsonès Participació Ciutadana

Oberta fins el 01-12-2018
Finalitzada
Nombre de participants: No disponible

El Premi Solsonès, s'atorga a persones o entitats de la comarca que, al llarg de l’any, han sobresortit en les seves disciplines i han donat a conèixer el Solsonès. 

El Consell Cultural Francesc Ribalta proposa tres candidats premiats, en el benentès que, el fet de ser candidat ja és un reconeixement que es fa vers aquella persona o entitat. El procés d’elecció serà a través de votació popular i, l’acte d’atorgament del premi tindrà lloc a finals d’any, coincidint amb la campanya nadalenca.

Només es podrà emetre un vot. Els votants han d’haver complert els 16 anys.

La data límit per emetre els vots serà el dia 30 de novembre de 2018.

Els tres candidats són:

  • Albert Fontelles Ramonet: Estudi i recuperació del patrimoni musical de Solsona; "Ballet de Solsona", estrenat per Pasqua, la "Batalla de Perecamps", amb la Cobla Ciutat de Solsona. Geganter d'honor 2018. Autor de l'obra "Elegíaca", sardana que va obtenir l'accèssit al premi "Joventut a la Sardana" de l'any 2017.
  • Anna Montraveta Riu: Pubilla de Solsona 2016. El 24 de setembre de 2017 va rebre la banda de Pubilla de Catalunya en el certamen celebrat a Sta. Pau. Al llarg de tot el seu mandat ha donat a conèixer el Solsonès i les seves tradicions arreu de Catalunya. 
  • Pere Rafart Arza, Mag Pere: Guanyador del premi nacional de màgia Memorial Ascanio 2017. Primer en els premis nacionals de cartomàgia 2017. Mag de l'any 2017. La seva "màgia còmica" li va valer el segon lloc del World Championship of Magics (Campionat del món de Màgia) celebrat a Seül el juliol de 2018.