"Premi Solsonès"

Descripció

El Premi Solsonès, s'atorga a persones o entitats de la comarca que, al llarg de l’any, han sobresortit en les seves disciplines i han donat a conèixer el Solsonès. 

El Consell Cultural Francesc Ribalta proposa tres candidats premiats, en el benentès que, el fet de ser candidat ja és un reconeixement que es fa vers aquella persona o entitat. El procés d’elecció serà a través de votació popular i, l’acte d’atorgament del premi tindrà lloc a finals d’any, coincidint amb la campanya nadalenca.

Només es podrà emetre un vot. Els votants han d’haver complert els 16 anys.

La data límit per emetre els vots serà el dia 30 de novembre de 2018.

Els tres candidats són:

  • Albert Fontelles Ramonet: Estudi i recuperació del patrimoni musical de Solsona; "Ballet de Solsona", estrenat per Pasqua, la "Batalla de Perecamps", amb la Cobla Ciutat de Solsona. Geganter d'honor 2018. Autor de l'obra "Elegíaca", sardana que va obtenir l'accèssit al premi "Joventut a la Sardana" de l'any 2017.
  • Anna Montraveta Riu: Pubilla de Solsona 2016. El 24 de setembre de 2017 va rebre la banda de Pubilla de Catalunya en el certamen celebrat a Sta. Pau. Al llarg de tot el seu mandat ha donat a conèixer el Solsonès i les seves tradicions arreu de Catalunya. 
  • Pere Rafart Arza, Mag Pere: Guanyador del premi nacional de màgia Memorial Ascanio 2017. Primer en els premis nacionals de cartomàgia 2017. Mag de l'any 2017. La seva "màgia còmica" li va valer el segon lloc del World Championship of Magics (Campionat del món de Màgia) celebrat a Seül el juliol de 2018.

Estat

Finalitzada

Preguntes

1

Participants

247

Data

Calculant...

Participants: 247

PREMI SOLSONÈS

s/n
Qui ha de ser el Solsoní o la Solsonina de l'any? Descripció
Participants: 247
Albert Fontelles Ramonet
26.42%
Anna Montraveta Riu
21.95%
Pere Rafart Arza, Mag Pere
51.63%