Premi Solsonès 2019

Descripció

El Premi Solsonès és un reconeixement a les persones o entitats que, al llarg de l’any, han sobresortit en les seves respectives disciplines, han donat a conèixer el Solsonès o, en especial, enguany, són persones que identifiquem amb l’ànima i el bagatge de tres associacions o entitats molt arrelades al nostre territori.

El Consell Cultural Francesc Ribalta proposa tres candidats, en el benentès que, el fet de ser candidat ja és un reconeixement que es fa vers aquella persona o entitat. El procés d’elecció serà a través de votació popular i, l’acte d’atorgament del premi tindrà lloc el dia 20 de desembre, coincidint amb la campanya nadalenca.

Només es podrà emetre un vot. Els votants han d’haver complert els 16 anys.

La data límit per emetre els vots serà el dia 5 de desembre de 2019.

 

CANDIDATS AL PREMI SOLSONÈS 2019

  • Manel Ariza Bosch: mestre de Freixinet recentment jubilat. És l’únic mestre que des que es va crear la Zona Escolar Rural del Solsonès n’ha format part. Aquest any la ZER del Solsonès celebra els 30 anys.

  • Eva Jaray Moncunill: component de la Cobla Juvenil Ciutat de Solsona. És l’única instrumentista que en forma part des dels seus inicis. Aquest any la Cobla celebra els seus 25 anys.

  • Pepito Muxí Coll: membre de l’Orfeó Nova Solsona. És l’únic cantaire en actiu que forma part de l’entitat des de la seva refundació, l’any 1960. Enguany l’Orfeó Nova Solsona celebra el seu centenari. 

Estat

Finalitzada

Preguntes

1

Participants

248

Data

Calculant...

Participants: 248


s/n
Qui creus que ha de ser la persona mereixedora a rebre el Premi Solsonès 2019?
Participants: 248
Manel Ariza Bosch
48.79%
Eva Jaray Moncunill
20.16%
Pepito Muxí Coll
31.05%